Dvd
Engels

Legends of tomorrow. Season 3

Brandon Routh (acteur), Caity Lotz (acteur)
Tijdreiziger Rip Hunter en zijn team moeten de tijdlijn repareren die ze zelf gebroken hebben. Zari Tomaz, hacktivist uit de toekomst, sluit zich bij hen aan.
Onderwerp
Superhelden, Tijdreizen
Titel
Legends of tomorrow. Season 3
Acteur
Brandon Routh Caity Lotz
Taal
Engels
Uitgever
Warner Home Video, © 2018
4 dvd-video's
Oorspr. opname
2017
Speelduur
18 x 42 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels en Italiaans voor slechthorenden Gebaseerd op de personages van DC comics
EAN
5051888246405

Besprekingen

Seizoen 3 van een Amerikaanse televisieserie, die een spin-off is van 'Arrow' en 'The flash'. Tijdreiziger Rip Hunter (Arthur Darvill) uit het jaar 2166 heeft inmiddels met zijn team superhelden en -schurken de Legion of Doom, een groep tijdreizende schurken onder leiding van Reverse Flash alias Eobard Thawne (Matt Letscher) verslagen. Rip heeft het Tijdbureau opgericht om de tijdlijn te repareren die het team zelf gebroken heeft. Een aantal leden van het team is niet meer van de partij, maar er zijn ook twee nieuwe: de hacktivist Zari Tomaz (Tala Ashe) die aerokinetische krachten heeft en de supersnelle Wally West alias Kid Flash (Keiynan Lonsdale). Rotten Tomatoes (rottentomatoes.com) schrijft: ‘DC's Legends of Tomorrow lightens up the tone in its third season while spotlighting adventurous plots and a distinct sense of humor.’ 18 afleveringen.

Over Brandon Routh

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Gage Skidmore

Brandon James Routh (Des Moines (Iowa), 9 oktober 1979) is een Amerikaans acteur. Hij won voor zijn hoofdrol in Superman Returns zowel de Saturn Award voor beste acteur als die voor opkomend talent.

Routh studeerde aan de Universiteit van Iowa en was te zien in verschillende producties van het Norwalk Theater of Performing Arts. Zijn eerste televisierol was een eenmalige gastrol in de ABC-serie 'Odd Man Out' in 1999. In 2006 debuteerde Routh op het witte doek, toen hij Superman/Clark Kent speelde in Superman Returns en tevens rollen had in de films Karla en Denial.

Routh trouwde in november 2007 met Courtney Ford, een actrice die voornamelijk eenmalige gastrollen speelde in series als How I Met Your Mother, Criminal Minds en Cold Case. Samen hebben ze een zoon.

Filmografie