Vrij uitzicht

Anya Niewierra (auteur)
Een succesvolle vastgoedmakelaarster wordt tijdens een vakantie in Frankrijk geconfronteerd met een duister geheim rondom op raadselachtige wijze verdwenen vrouwen.
Extra onderwerp
geheimen
Titel
Vrij uitzicht
Auteur
Anya Niewierra 1964-
Taal
Nederlands
Uitgever
Maartensdijk: B for Books, 2013
445 p.
ISBN
9789085163190 (paperback)

Andere formaten:

Besprekingen

De succesvolle vastgoedmakelaarster Tess Clement (ik-figuur) besluit na de begrafenis van haar moeder direct af te reizen naar het dorpje Mosset om haar jeugdliefde op te zoeken. Na een lange autorit arriveert ze in het stadje en overnacht in een gîte. Tess geniet van de prachtige vergezichten in het Katharengebied en maakt vele wandelingen in de omgeving. Vooral de oude château roept herinneringen op aan de zomer van 1983 toen zij haar jeugdliefde Benoit voor het eerst ontmoette. In contact met de dorpsbewoners ontdekt Tess dat de verhalen over de op raadselachtige wijze verdwenen vrouwen nog steeds de ronde doen. Vlot geschreven thriller, spannend vanaf de eerste pagina. De consequent uitgewerkte verhaallijnen zorgen voor een breed verhaal dat zich over enkele jaren afspeelt. Hier en daar wensvervullend en niet helemaal realistisch zoals de beschrijving van de romance. Het verhaal is doorspekt met typische Franse woorden. De hoofdstukken beginnen met tijd-, plaats- en temperatuuraan…Lees verder

Over Anya Niewierra

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Annemiek Mommers

Anya Niewierra (Kerkrade, 1964) is een Nederlandse schrijfster van literaire thrillers. Enkele van haar boeken zijn ook als e-boek en luisterboek verschenen.

Leven en werk

Niewierra behaalde haar gymnasiumdiploma te Rolduc, daarna studeerde zij cum laude af aan de Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer in Breda met afstudeerrichting: toerisme economisch.

Niewierra is in het dagelijks leven - naast schrijfster - directeur van de VVV in Zuid-Limburg.

Bibliografie (selectie)

(jaartallen eerste druk -of herdruk- onder voorbehoud)

  • 2010 - Zuid-Limburg, toen en nu i.s.m. Marianne Laarakkers
  • 2013 - Vrij uitzicht
  • 2018 - Het dossier ISBN 9789085164210
  • 2020 - Het bloemenmeisje ISBN 9789024581689, bekroond …Lees verder op Wikipedia