Openbare bibliotheek Antwerpen

Kinder- en Jeugdjury Slotfeest 2018

Het KJV-jaar zit er bijna op! Alle boeken zijn gelezen, de stemmen worden geteld.

De auteurs worden al een beetje zenuwachtig… wie zouden jullie dit jaar tot winnaar uitroepen? Dit maken we graag bekend op ons slotfeest, waarop alle KJV-ers (ook internet-juryleden) van harte welkom zijn!

Net zoals de voorbije twee jaar, vieren we het einde van ons leesjaar samen met de KJV-groepen van Bonheiden, Edegem, Kontich, Mechelen en Sint-Katelijne-Waver.

 

Wanneer?

zondag 27 mei 2018 van 14u tot 17u (deuren open vanaf 13.30u)

 

Waar?

In bib de Fé – Kard. Mercierplein 6 - Lier

 

Inschrijven?

Deelname is gratis, inschrijven is wel nodig!

Dit kan tot 7 mei via deze link.

 

Verloop van de namiddag?

Tussen 13u30 en 14u kan je aanmelden aan de balie van de bibliotheek.  Je krijgt er een handig overzichtje van de activiteiten voor jouw leesgroep, een drankbonnetje en een bonnetje voor een ijsje.

Je kan deelnemen aan een auteurslezing of workshop, doorschuifactiviteiten zoals een slijmlabo en een green screen, en natuurlijk het gezamenlijke slotmoment met bekendmaking van de winnaars.

Tussendoor is er zeker nog tijd voor een ontmoeting met de aanwezige jeugdauteurs. Heb je thuis boeken van Sylvia Vanden Heeden, Jan de Kinder of Francoise Beck? Neem ze mee om ze te laten signeren! Dan wordt je boek extra bijzonder.

 

Mama & papa?

Kunnen tijdens het feest gezellig Lier gaan ontdekken! Warm aanbevolen: het Felix Timmermanspad, een bewegwijzerde wandeling van 5 km die loopt langs de bib en de belangrijkste monumenten in Lier. 

Wandelen kan ook met behulp van de wandelapp, die is gratis te donwloaden via: http://www.visitlier.be/doen/wandelen/wandelapp