Zadenbib start nieuw seizoen

Eind februari openen de vijf Antwerpse zadenbibs officieel hun nieuwe seizoen. En dat wordt gevierd met allerlei groene activiteiten in verschillende districten. Er is ook een eenmalige A-kaartactie: scoor een handig flesbroesje waarmee je een lege frisdrankfles omtovert tot een recycle gieter voor het beregenen van je planten en potten. Eén broesje per klant in ruil voor 10 A-kaartpunten.

Antwerpen - Ecohuis

• Heropening zadenbib met verschillende workshops en doorlopend plantenadvies
  • Zaterdag 24 februari van 13 tot 17 uur
  • Gratis toegang, iedereen is van harte welkom
  • Meer informatie

Berchem - bibliotheek De Poort

Ekeren - bibliotheek Driehoek

In Ekeren valt de opening van de zadenbib samen met een groot feest naar aanleiding van het 50-jarig bestaan van de bib. In samenwerking met de groendienst werden er vier grote plantenbakken op het pleintje tegenover de bib geplaatst. In het najaar plantten collega's en leerlingen van het buurtschooltje krokussen. Ben je benieuwd of ze intussen in bloei staan? Kom dan zeker naar het feest op 24 februari.

Wilrijk - bibliotheek Bist

• Zadenruilbeurs en zadenspel
  • Zaterdag 24 februari 2018 van 10 tot 15 uur
  • Gratis toegang, iedereen is van harte welkom

www.antwerpen.be/zadenbib

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.