Wannes Van de Velde 80 jaar

gepost op: 15 maart 2017

De Volgende Stroof blikt op 29 april in Permeke warmhartig terug op het leven van Wannes Van de Velde met uittreksels uit de biografie en muzikale herinneringen.

Dree Peremans was Wannes' producer en vriend. Dree schreef de biografie Wannes, hier is hem terug. Marc Hauman zong jarenlang traditionele liederen met Wannes in zanggroep Water & Wijn. Bernard Van Lent was Wannes’ accordeonist en speelt op het grootste deel van zijn platen.

Wannes Van de Velde (29 april 1937 - 10 november 2008) was een Antwerpse zanger, muzikant, dichter en beeldend kunstenaar. Zijn bekendste nummer is Ik Wil deze Nacht in de Straten Verdwalen.

• Zaterdag 29 april 2017 om 20 uur
  • Bibliotheek Permeke, De Coninckplein 26, 2060 Antwerpen
  • Kassa 10 euro, VT-statuut 2 euro, korting in ruil voor een A-kaartbon 2 euro
  • Bestel tickets
  • www.permeke.org

voordat ze op de site verschijnen.