Pianomarathon op het De Coninckplein

gepost op: 25 april 2017

Zondag 21 mei verandert het De Coninckplein opnieuw in een concertzaal in open lucht. Je kan niet meer deelnemen, maar natuurlijk wel gewoon mee genieten!

Tientallen pianisten - jong, oud, beginner of professional - zetten zich achter de vleugelpiano en toveren fijne muziek uit hun vingers. Somigen brengen één liedje, anderen spelen 20 minuten. Samen zorgen ze voor een zes uur durend pianoconcert in open lucht.

Tegelijkertijd vindt het maandelijkse Strip- & Boekenplein plaats. Je kan er snuisteren tussen duizenden boeken en strips, terwijl je geniet van de pianomuziek en de gezellige sfeer.

• Zondag 21 mei 2017 van 10 tot 16 uur
  • De Coninckplein, 2060 Antwerpen
  • Gratis toegang
  • www.permeke.org

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.

Leeslekker - Voorlezen in de bib - Juni

Leeslekker is een project van de Antwerpse bibliotheken waarbij vrijwilligers op vaste tijdstippen voorlezen aan kinderen tussen 4 en 8 jaar. In juni vinden er meer dan twintig voorleesuurtjes plaats in alle districten. Lees verder