Openbare bibliotheek Antwerpen

Ook cultuurhuizen krijgen online nieuwsaanbod

Bibliotheekbezoekers kennen het al langer, maar sinds kort kan je ook in de Antwerpse cultuurhuizen gratis je krant of tijdschrift digitaal lezen.

De Antwerpse ontmoetings- en cultuurcentra bieden nu ook Gopress aan via bibliotheek.gopress.be. De website biedt toegang tot de Gopresskiosk én tot Nederlandstalige kranten en tijdschriften via pc of je eigen smartphone of tablet.

Nieuwsberichten opzoeken in de bibliotheekcatalogus

Je kan ook gemakkelijk nieuwsartikels opzoeken via de catalogus van de Antwerpse bibliotheken, door het blokje 'Krantenarchief' aan te vinken in het zwarte balkje 'Catalogus' en een zoekterm in te voeren. De artikels worden twee dagen na verschijnen in het krantenarchief opgenomen.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Spraakwater - Eddy Willems

Spraakwater is een reeks boeiende lezingen in bib Viswater. Op 11 januari geeft veiligheidsexpert Eddy Willems tips om uw computer te beschermen tegen virussen en cybercriminelen. Lees verder

De Nacht van Permeke

Theater, literatuur, performance, kunst en muziek van 20 uur 's avonds tot 2 uur 's nachts. Welkom op De Eerste Nacht van Permeke op 6 januari 2018! Lees verder
Meer nieuws