Minecraft Family Meetup

Maak op 21 juli of 18 augustus in bib Couwelaar kennis met het Minecraftuniversum en bouw je eigen fantasiewereld, samen met anderen.

Minecraft is een computerspel waarbij je in een uitgestrekt gebied kubusvormige objecten plaatst op een rooster. Het spel bouwt automatisch een omgeving met grondstoffen, tegenstanders, dieren, tunnelsystemen, bergformaties en meren.

Minecraft Family wil kinderen en hun familie samen te laten spelen, leren en ontdekken. Minderjarigen moeten begeleid worden door een volwassene.

• Zaterdag 21 juli en 18 augustus van 13.30 tot 16.30 uur
  • Bibliotheek Couwelaar, Te Couwelaarlei 120, Deurne
  • Schrijf je online in
  • Breng je laptop mee met een officiële versie van Minecraft. Heb je geen eigen laptop maar zou je toch graag deelnemen? Stuur een week op voorhand een e-mail naar bib.couwelaar@stad.antwerpen.be