Maak kennis met mindfulness

gepost op: 25 april 2017

Karin Swinnen laat je op 19 mei in bib Couwelaar kennismaken met een manier van weten en zijn, een vermogen dat we allemaal bezitten.

Mindfulness is een wetenschappelijk onderbouwde aandachtstraining die je beter leert omgaan met stress, slapeloosheid, piekeren, depressie, burn-out, … maar mindfulness stimuleert ook de creativiteit en verbetert de communicatie. Mindful zijn wil zeggen dat je je bewust bent van wat je doet, dat je het met aandacht doet, en dit op een niet-oordelende manier.

Karin Swinnen is gestalttherapeute en mindfulness-trainer bij ‘Eigenkleur’, een groepspraktijk voor psychotherapie.

• Vrijdag 19 mei om 20 uur
  • Bibliotheek Couwelaar, Te Couwelaarlei 120, Deurne
  • Gratis, inschrijven (verplicht) aan de balie van de bib of via bib.couwelaar@stad.antwerpen.be

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.

Leeslekker - Voorlezen in de bib - Juni

Leeslekker is een project van de Antwerpse bibliotheken waarbij vrijwilligers op vaste tijdstippen voorlezen aan kinderen tussen 4 en 8 jaar. In juni vinden er meer dan twintig voorleesuurtjes plaats in alle districten. Lees verder