Openbare bibliotheek Antwerpen

Kwetsbaar krachtig - auteurslezing van Marijke Fonteyn

Kom op donderdag 24 mei naar bibliotheek Hoboken voor de lezing van WonderWijf Marijke Fonteyn over omgaan met worstelingen, vraagstukken en pijnlijke momenten. Gratis toegang, inschrijven verplicht.

Kwetsbaar Krachtig bundelt getuigenissen van 92 WonderWijven over sleutelmomenten en inzichten die hen de kracht hebben gegeven om meer zichzelf te worden. Pakkende, relativerende, grappige en troostende verhalen, gedichten, uitspraken, illustraties en kunstwerken die niemand onberoerd zullen laten.

WonderWijven vzw is gestart vanuit een impuls in november 2016 en in no time uitgegroeid tot een community van meer dan 20.000 leden op Facebook. Marijke Fonteyn vertelt vol passie haar eigen verhaal en dat van andere vrouwen.

Meer informatie

  • Donderdag 24 mei van 19.30 tot 21.30 uur
  • Bibliotheek Hoboken, Kapelstraat 64, Hoboken
  • Gratis toegang, iedereen is van harte welkom. Inschrijven (verplicht) tot maandag 21 mei via bib.hoboken@stad.antwerpen.be
  • www.gravenhof.org
  • © foto Flair

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Barok voor beginners

Wil je goed voorbereid genieten van Barokfestival 2018 in Antwerpen? Kathleen Joris laat je op 30 mei in Permeke gratis kennismaken met Antwerpen als Barokstad. Lees verder
Meer nieuws