Er zit muziek in de bib!

gepost op: 1 maart 2017

Bezoek je vaak de muziekafdeling van de bib? Vertel ons tussen 18 april en 18 mei jouw mening over het muziekaanbod van de bib en maak kans op een cd-pakket.

Deze enquête is enkel digitaal beschikbaar via https://tinyurl.com/muziekenquete. Muziekbibliothecarissen in heel Vlaanderen willen een beeld krijgen van de muziekgebruikers van de bib. Waarom lenen ze muziek in een openbare bibliotheek, hebben ze een specifiek muziekprofiel, hoe kiezen ze muziek in de bib, waarvoor gebruiken ze de catalogus, wat zijn hun verwachtingen voor een goede muziekcollectie? Laat van je horen en vul de enquête meteen in!

voordat ze op de site verschijnen.

Leeslekker - Voorlezen in de bib - Juni

Leeslekker is een project van de Antwerpse bibliotheken waarbij vrijwilligers op vaste tijdstippen voorlezen aan kinderen tussen 4 en 8 jaar. In juni vinden er meer dan twintig voorleesuurtjes plaats in alle districten. Lees verder