Digitale Week van 20 oktober tot 5 november

Van 20 oktober tot 5 november 2017 loopt de twaalfde van de Digitale Week. In heel Vlaanderen en Brussel worden laagdrempelige activiteiten georganiseerd waarbij het gebruik van multimedia centraal staat.

De activiteiten zijn steeds gratis of zeer goedkoop toegankelijk, en open voor zowel beginners als mensen met wat meer ervaring. De Antwerpse bibliotheken organiseren een heleboel infosessies en workshops. Kennismaken met sociale media, Gopress en Pressreader, digitale workshops voor senioren, een robot bouwen: er is voor elk wat wils. Bekijk het volledige programma op onze website.

• Van 20 oktober tot 5 november 2017
  • www.digitaleweek.be
  • Sinds 2006 organiseert LINC vzw de Digitale Week in Vlaanderen. In 2016 werd de vzw versterkt door Cultuurconnect en Mediawijs.be.

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.