Dichter en dichter: Ruth Lasters en Michaël Vandebril

Jonge dichters en hun helden. Laat je op 4 februari verrassen in bib Driehoek op een poëtische ontmoeting. Wie inspireert wie?

Ruth Lasters (1979) studeerde in Brussel en publiceerde gedichten en columns in onder meer het NRC Handelsblad. Voor haar debuutroman Poolijs roman ontving Lasters de Vlaamse Debuutprijs.

Ruth nodigt met Michael Vandebril (1972) een klepper van formaat uit. Michael debuteerde in 2012 met de poëziebundel Het vertrek van Maeterlinck, schreef gedichten voor De Morgen en is als coördinator van Antwerpen Boekenstad de man achter het Antwerpse stadsdichterschap.

• Zondag 4 februari 2018 om 11 uur
  • Bibliotheek Driehoek, Driehoekstraat 43, Ekeren
  • Kassa 6 euro, standaardtarief 4 euro, kansentarief 2 euro
  • Bestel tickets
  • Organisatie 252 cc

voordat ze op de site verschijnen.

Als de liefde niet bestond

Donderdag 8 februari probeert Hubert Damen in Elsschot het mysterie van de liefde, en dus het mysterie vrouw, te ontrafelen in twaalf liedjes en evenveel poëtische reflecties. Lees verder