De kast van… Wim Helsen in bib De Poort

Op 31 mei stelt Wim Helsen zijn top 10 voor in bib De Poort. Tot aan de zomervakantie kan je de door hem geselecteerde boeken, films en muziek lenen.

Na Mauro Pawlowski, Guy Mortier, Alex Agnew, Tom Naegels en Linda De Win hebben we weer een rasechte boekenwurm die onze kast gevuld heeft. In zijn programma Winteruur vraagt cabaretier en acteur Wim Helsen de favoriete tekst van zijn gast, maar nu zijn de rollen omgedraaid.

Snuister jij ook zo graag in de cd - of boekenkast van een ander? Ben jij ook benieuwd waar iemand zijn inspiratie vandaan haalt of wat hij graag beluistert, bekijkt of leest? Kom dan een kijkje nemen in de intussen gekende rode kast, die deze keer gevuld is met de lievelingsboeken, cd's en dvd's van Wim Helsen.

• Donderdag 31 mei 2018 om 20 uur
  • Bibliotheek De Poort, Willem Van Laarstraat 15-17, Berchem
  • Gratis toegang, iedereen is van harte welkom.
  • Schrijf je in
  • Organisatie www.ccberchem.be