Bibliotheek Driehoek krijgt zelfbedieningsstations

gepost op: 3 maart 2017 2

Ook de districtsbibliotheek van Ekeren wordt een zelfbedieningsbibliotheek. De bib is door deze renovatiewerkzaamheden gesloten van 24 tot en met 29 april.

Complete renovatie

Na De Vertellerij in Berchem, bib Elsschot op linkeroever, bib Arena in Deurne, bib Kielpark op het Kiel en bib De Poort in Berchem, krijgt bibliotheek Driehoek een complete restyling. In een eerste fase wordt bib Driehoek voorzien van zelfbedieningsstations. Vanaf 2 mei kan je zelf je bibliotheekmaterialen lenen en weer terugbrengen aan de automaten. Er is altijd een bibliotheekmedewerker aanwezig om je te helpen indien nodig.

In een tweede fase later dit najaar wordt de bibliotheek op het gelijkvloers helemaal opnieuw ingericht. Er wordt ingezet op informatiebemiddeling, muziekbeleving, een inspirerende jeugdzone, een marktzone met koffie en lichte literatuur én een ruimte voor activiteiten.

• Bibliotheek Driehoek, Driehoekstraat 43, Ekeren.
  • De bib is gesloten van maandag 24 tot en met zaterdag 29 april 2017. Opnieuw open op dinsdag 2 mei.
  • Stedelijk contactcenter 03 22 11 333
  • bib.klantendienst@stad.antwerpen.be
  • www.facebook.com/BibliotheekDriehoek

Karla Sieslack

9 maart 2017 - 10:25u

Dat word zeker moeilijk voor oudere mensen!!!
En de medewerkers in de Bib. Driehoek waren altijd zo behulpzaam!!!

Eveline Potters

9 maart 2017 - 11:14u

Beste Karla, bedankt voor uw reactie. De bibmedewerkers blijven nog steeds beschikbaar en behulpzaam! Wij gaan er alles aan doen om de nieuwe werking in goede banen te leiden. Voor jong én voor oud. Al onze klanten krijgen een persoonlijke begeleiding bij de start van de zelfuitleenstations.

voordat ze op de site verschijnen.