Bib Driehoek gesloten van 1 augustus tot en met 6 november 2017

Na de installatie van de zelfbedieningsstations eerder dit jaar volgt een volledige renovatie van het gelijkvloers. Op dinsdag 7 november kan je opnieuw terecht in de vernieuwde bib.

Als overgangsmaatregel stellen we alternatieve locaties voor en krijg je extragunstige leenvoorwaarden.

Alternatieve biblocaties

De dichtstbijzijnde bibliotheken zijn Luchtbal (Antwerpen), Park (Merksem) en Viswater (Berendrecht). Luchtbal is gesloten van 15 juli tot en met 15 augustus, Viswater is gesloten van 24 tot en met 28 juli. Park blijft de hele zomer open.

Dienstencentrum Hagelkruis, Klein Hagelkruis 83, is op 10 minuten stappen van de bibliotheek. Je kan er tijdschriften en een selectie van jeugdmaterialen lenen en er zijn kranten ter inzage. Geleende materialen kunnen hier worden binnengebracht. Er is een bibliotheekmedewerker aanwezig om je verder te helpen.

• dinsdagvoormiddag van 9 tot 12 uur
  • woensdagmiddag 13 tot 17 uur
  • vrijdagvoormiddag van 9 tot 12 uur

Ekeren telt drie bibpunten waar je kranten en tijdschriften kan lezen. Geleende materialen kunnen hier niet worden binnengebracht.

• Hof De Bist 252cc, Veltwijcklaan 252
  • EVA centrum, Kattenberg 54
  • Jeugddienst ’t Velt, Veltwijcklaan 19

Soepele leenvoorwaarden

Van zaterdag 24 juni tot en met zaterdag 29 juli verdubbelen we het maximum aantal materialen dat je in Driehoek kan lenen:

• 40 materialen voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar
  • 20 materialen voor kinderen jonger dan 12 jaar

De leentermijn wordt verlengd tot na de periode van de sluiting.

Je kan altijd materialen laten overbrengen vanuit een andere Antwerpse bibliotheek. Deze dienst is gratis. Je haalt de materialen op in dienstencentrum Hagelkruis op bovenvermelde momenten.

voordat ze op de site verschijnen.